Jalka- ja käsihoidot

Kevyet jalat ja kauniit kädet


Jalkahoidot ovat Shanian suosituimpia hoitoja.  

Jalkahoitoon kuuluu jalkojen liotus, kynsien leikkaus ja kynsinauhojen hoito, kovettumien ja känsien poisto, huolellinen raspaus, kynsien lakkaus mikäli kynnet ovat terveet ja asiakas toivoo lakkauksen. Hoito päätetään rentouttavaan hierontaan tai voiteen levitykseen. Aikaa kuluu jalkojen kunnosta riippuen 60-90 min

Joskus pelkkä varpaankynsien leikkaus riittää, kun pidät hyvän huolen jaloistasi muuten. Iän mukana omien varpaiden kynsien leikkaus vaikeutuu. Liian pitkät kynnet tuntuvat epämukavilta, rikkovat sukat ja muuttaa jalkojen asentoa. Pelkkä kynsien leikkaus ( sisältää kynsinauhojen siistimisen ) kestää noin 25min.

Kun haluat hemmotella jalkojasi on Spa jalkahoito paikallaan. Spa jalkahoito sisältää saman kuin perusjalkahoito mutta sen lisäksi jalkojen ja säärten iho kuoritaan ja sääriin levitetään hoitava naamio jalkojenhoidon ajaksi. Kesto noin 90 min.

Shaniassa tehdään myös varpaankynsien kestolakkauksia. Kestolakkaus voidaan tehdä jalkahoidon yhteydessä tai erikseen.

Teemme myös vyöhyketerapiaa. Jalkapohjien heijastealueiden paineluhieronnalla on tunnetusti virkistäviä ja elvyttäviä vaikutuksia koko keholle. Myös vyöhyketerapian voi yhdistää jalkahoitoon. 

Käsihoitoon kuuluu käsien ihon kuorinta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus jos asiakas niin toivoo sekä rentouttava käsihieronta kyynärtaipeeseen asti. Kesto noin 45 min.

Kynsien kestolakkaus on vaihtoehto perinteiselle kynsilakalle. Kestolakkauksessa käytetään UV-kovetteista erikoislakkaa joka kestää 2-3 viikkoa lohkeilematta kynsissä. Kestolakkaukseen kannattaa varata noin 45min. 


 

Tutustu muihin hoitoihimme sivun oikeassa laidassa olevien linkkien kautta. 

Hinnastoon pääset tästä.....

 

Soita ja varaa oma aikasi p. 02-4316 155 

Sirkkalankatu 29, TURKU ( Kaskenkadun kulmassa, Turunmaan sairaalaa vastapäätä )

Sähköposti info@shania.fi