Kasvohoidot

Shanian kasvohoitoihin kuuluvat perusihonpuhdistuksesta lähtien aina vaativan ihon erikoiskasvohoidot. Hoitoajat ovat ohjeelliset.

Mikä kasvohoito sopii minulle? 

Jos sinulla on paljon puhdistettavaa, mustapäitä, talitukkeumia ja miliumeja niin ihonpuhdistus saattaa olla sinulle oikea hoito. Nuorten joukossa ihonpuhdistus on suosittu. Peruskasvohoitomme sopivat kaikille, ja varsinkin kasvohoito pitkällä hieronnalla on erittäin rentouttava . 

Erikoiskasvohoidot tehdään luonnollisesti EkoPharma sekä BTB13 tuotteilla. Kaikki erikoiskasvohoidot sisältävät kulmakarvojen muotoilun.

Ihonpuhdistus

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen ja kuorinnan sekä mekaanisen epäpuhtauksien poiston. Lopuksi ihoa rauhoittava ja puhdistava naamio sekä voide.

Peruskasvohoito n. 60min

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen ja kuorinnan ja tarvittaessa mekaanisen epäpuhtauksien poiston ja kulmakarvojen nyppimisen. Tämän jälkeen hierotaan kasvot ja kaula ihotyypin mukaisella voiteella. Lopuksi ihotyypin mukainen naamio sekä voide.

Peruskasvohoito n. 75min

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen ja kuorinnan ja tarvittaessa mekaanisen epäpuhtauksien poiston ja kulmakarvojen nyppimisen. Tämän jälkeen hierotaan kasvot, kaula, decolletée, niska ja käsivarret ihotyypin mukaisella voiteella. Lopuksi ihotyypin mukainen naamio sekä voide.

Erikoiskasvohoidot n.60min ellei toisin mainita

Syväpuhdistava AHA hedelmähappohoito kirkastaa väsyneen, harmaan, paksun tuntuisen ja elottoman ihon. Paras teho sarjahoitona 3-6 kertaa. Vältä aurinkoa viikko hoidon jälkeen. Hoitoaika noin 40min.

Superkosteuttava hoito kuivalle iholle kosteuttaa ihoa syvältä ja tehokkaasti. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja höyrytyksen ja tarpeen mukaan mekaanisen epäpuhtauksien poiston sekä kulmakarvojen nyppimisen. Seerumeilla tehostettu naamio syväkosteuttaa ihoasi samalla kuin silmänympärysihosi kosteutuu silmänympärysgeelillä. Lopuksi rentouttava kasvohieronta kosteuttavalla voiteella johon on lisätty eteerisiä öljyjä.

lehtivesi

No Stress kasvohoito sopii kaikille jotka elämäntilanteensa takia kärsivät stressistä. Hoito aloitetaan pintapuhdistuksella joka täydennetään kuorinnalla ja höyrytyksellä. Epäpuhtaudet poistetaan ja kulmat siistitään tarpeen mukaan. Ihosi tilanteeseen valittu seerumi rauhoittaa ihoa yhdessä aktiivisten voiteiden kanssa. Vaikuttavat aineet hierotaan ihoon nestettä poistavilla liikkeillä. Stressaantuneen ihon elvyttävä C-Max naamio, joka on tehostettu kosteuttavalla seerumilla rentouttaa ihoasi. Hoito päätetään rentouttavalla hieronnalla.  Hoitoaika noin 75min.

Energiahoito hoito sopii hyvin väsyneelle iholle ja mielelle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja epäpuhtauksien poiston sekä lämmittävän levänaamion. Naamion jälkeen iho saa energisoivan seerumilisän ja hoito päätetään rentouttavalla hieronnalla.

Radiant Eyes silmänympäryshoito on erikoishoito joka tehdään ainoastaan silmänympärysiholle tai kasvohoidon yhteydessä. Väsynyt silmänympärysiho tarvitsee joskus omaa hemmottelua ja elvytystä. Kesto erikseen tehtynä n 20 min.

Rosacea calm hoito on tarkoitettu rauhoittamaan herkkää couperosa ja rosacea ihoa. Sisältää alkupuhdistuksen. Kuorinnan tilalla käytetään erikoisnaamiota joka rauhoittaa sekä poistaa pieniä epäpuhtauksia. Tarvittaessa poistetaan vielä mekaanisesti suuremmat epäpuhtaudet. Iho hierotaan kevyesti viuhkasiveltimillä liposomigeelin vaikuttaessa. Seerumilla tehostettu voidenaamio rauhoittaa ihoa entisestään sideharson alla.

So Pure Akne hoito sopii lievälle ja keskivaikealle akneiholle. Jos sinulla on vaikea ja syvästi tulehtunut akneiho suosittelemme että käännyt ihotautilääkärin puoleen. Hoito aloitetaan pintapuhdistuksella jota seuraa hellävarainen kuorinta. Höyrytyksen ajan ihoa pehmitetään erikoisella eukalyptusvedellä, jonka jälkeen epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti. Epäpuhtauksien poiston jälkeen iholle levitetään rauhoittava naamio. Oikein valituilla seerumeilla ja tehoaineilla rauhoitetaan ja tasapainoitetaan ihon luonnolliset toiminnot. Lopuksi iholle levitetään naamio ennen kevyttä paineluhierontaa.

Glamour hoito on kuin luotu sinulle joka haluat olla erityisen kaunis sinulle tärkeänä päivänä. Tämä hoito ei sisällä mekaanista epäpuhtauksien poistoa. Jos sinulla on paljon epäpuhtauksia suosittelen että tulet ihonpuhdistukseen reilu viikkoa aikaisemmin ja otat Star Glamour hoidon päivää kahta ennen tärkeää päivääsi. Star Glamour hoito sisältää pintapuhdistuksen ja AHA hedelmähappokuorinnan joka kirkastaa ihosi selkeästi. Kuorintaa seuraa seerumihoito jonka päälle laitetaan ihana naamio. Silmänympärysiho hoidetaan liposomigeelillä ja hoito päätetään rentouttavalla hieronnalla.

aurinkolasit

Sun Repair hoito on tarkoitettu auringon rasittamalle iholle. Hoitoon kuuluu pintapuhdistus ja AHA  hedelmähapolla tehtävä kemiallinen kuorinta joka palauttaa iholle sen joustavuuden ja heleyden. Kosteus palautetaan ihoon seerumeilla ja voiteilla. Ihoa hierotaan hellästi nestettä poistavin liikkein ennen naamiota.

Visible Lift hoito sopii väsyneelle ja veltostuneelle aikuisen naisen iholle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, höyrytys ja kuorinta. Epäpuhtaudet poistetaan tarpeen mukaan. Liposomigeelin ja ampullin avulla palautetaan ihoon kiinteyttä ja virkeyttä. Kaakaonaamion jälkeen seuraa rentouttava hieronta.

Re-energize hoito sopii väsyneelle, harmaalle ja elottomalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen ja epäpuhtauksien poiston. Rentouttava hieronta tehdään erityisellä seerumi mixillä joka pehmittää juonteet ja kirkastaa ihon. Hieronnan jälkeen iholle levitetään kahden naamion cocktail ja hoito päätetään rentoutuen naamion alla. Hinta 80€

Lumoava Morsian hoito valmistelee sinut tärkeään päivääsi, jolloin voit olla rentoutunut ja kukoistava, lumoava morsian. Tässä hoidossa käsitellään myös usein hääpuvun paljastama decolletée alue sekä käsivarret. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja kuorinnan joko perinteisellä kuorinnalla tai AHA hedelmähappokuorinnalla, riippuen ihosi kunnosta. Kuorinnan jälkeen ihosi hoidetaan seerumeilla. Rentouttavan naamion aikana ihoon imeytyvät tehoaineet jokta kirkastavat ja heleyttävät ihosi. Hoito lopetetaan rentouttavaan hierontaan. Huomaa että tämä hoito ei sisällä epäpuhtauksien mekaanista poistoa. Varaa ihonpuhdistukseen erikseen aika noin viikkoa ennen häitäsi.


Tutustu myös muihin hoitoihimme sivun oikeassa laidassa olevien linkkien kautta. 

Hinnastoon pääset tästä.....

 

Soita ja varaa oma aikasi p. 02-4316 155 

Sirkkalankatu 29, TURKU ( Kaskenkadun kulmassa, Turunmaan sairaalaa vastapäätä )

Sähköposti info@shania.fi