Fot- och handvård

Lätta fötter och vackra händer


Fotvård ( pedikyr ) är bland de populäraste behandlingarna i Shania  

I fotvården blöter vi först upp dina fötter, sedan klipper vi naglarna och sköter nagelbanden. Förhårdnaderna tar vi noggrant bort. Till sist filar vi fötterna släta och om dina naglar är friska, kan vi lacka dem. Vården avslutas med en avslappnande massage. Behandlingstiden är ca 60-90 min beroende på dina fötter.   

Priser:

  • Fotvård 60 min 50€
  • Fotvård 75 min 60
  • Fotvård 90 min 70€

Ibland räcker det fint med klippning av tånaglarna, bara du annars tar väl hand om dina fötter. Med åldern blir det svårare att själv klippa sina naglar. För långa tånaglar känns obekväma, söndrar strumporna och kan även ändra på fotens ställning. Klippning av tånaglarna tar ca 25 min och kostar 20€. På samma gång sköts även dina nagelband.  

När du riktigt vill skämma bort dina fötter är en Spa fotvård på plats. Spa fotvården innehåller samma som basfotvården + peeling av ben + fuktgivande mask på benen. Behandlingstiden är ca 90 min och priset på denna vård är 80€.  

Zonterapi ( reflexologi ) är en relativ nyhet i Shania. I denna terapi stimuleras reflexområden i dina fötter o

I Shania har vi också en ytterst hållbar speciallackning av tånaglarna.. Speciallackningen kan vi göra i samband med fotvård ( hela paketet 80€ ) eller skilt för sig 55€.

Handvård ( manikyr ) Innehåller peeling av händerna, formning av naglar, vård av nagelband, nagellackning om du så önskar, och en avslappnande massage upp til armbågarna. Handvården tar ca 45min och kostar 45€ 

Speciallackning av naglar, permanentlackning är ett alternativ till den traditionella lackningen. I speciallackningen använder vi lack som härdas i LED-ljus. Lacket håller upp till 21 dagar på naglarna utan att splittras. Behandlingen tar ca 45 min och kostar 50€ 


 

Bekanta dig närmare med våra behandlingar genom länkarna i höger.

 

 

Ring och beställ din egen tid tel:  02-4316 155 . Obs ! Du kan även boka tid online. 

Sirkkalagatan 29, Åbo ( I hörnet av Kaskisgatan, mittemot Åbolands sjukhus )

Elpost: info@shania.fi