Din kosmetolog

Kosmetolog för dig

Jag är Annette Wahlberg, din KFF-kosmetolog ( SKY-Opisto 1983 )Annette

Din inre och yttre skönhet är viktig för mig. Jag bryr mig om hur du sköter om dig själv, hur du äter, dricker, rör på dig och lever. Du är en helhet, och din hud reflekterar noggrannt ditt inre välmående.  

Jag pysslar om dig i mina behandlingar, men är även känd för mina goda och praktiska råd och tips för hur du kan forsätta ta bättre hand om dig själv hemma. 

Rehabiliteringen av din hud är en hjärtesak för mig. Därför "predikar" jag gärna om skadliga råvaruämnen som används inom kosmetikabranchen, tex om petrokemiska biprodukter och skadliga kemiska konserveringsmedel.   

 
 Vi har nöjet att stöda kosmetologundervisningen av unga. Studeranden från yrkesskolor, såsom Axxell Yrkesskola, kontaktar ofta salongen för sin arbetspraktik utförd. Arbetspraktikanterna erbjuder behandlingar till ett sänkt pris. Alla praktikanter pratar flytande svenska och finska, och de flesta även engelska. Titta in på vår Facebook sida, så kan du lätt följa med, vad som händer I Shania. . Din coach 

Annette blev färdig 2007 med sin utbildning till person- och företagscoach (ICFcertifierad coachutbildning från CoachU Inc USA ) och specialiserade sig bla till hästassisterad coaching 2008. Hon har även skolat sig till NLP Practitioner 2014. Hennes kunder söker mest hjälp för att få bättre självförtroende, utveckling av ledarskap, klarhet i kommunikation eller överhuvudtaget när livssituationen är krävande och man tycker man behöver hjälp med att göra val och att uppnå mål.  


 

  

Ring och beställ din egen tid tel:  02-4316 155 . Du kan även boka tid online.

Sirkkalagatan 29, Åbo ( I hörnet av Kaskisgatan, mittemot Åbolands sjukhus )

Elpost: info@shania.fi